Ποδοσφαιριστής κάνει λαβή πάλης σε αντίπαλο του σε αγώνα της Football League (video)

Δεν έχει προηγούμενο η φάση που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του αγωνα Πανσερραϊκός-Αιγινιακός για την Football League, την ώρα που το παιχνίδι βρισκόταν στο 81″ και με το σκορ 0-1 υπέρ του Αιγινιακού.

Σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ του Πέριτς με τον Δούμτσιο ο τελευταίος έγινε εξαλλος. Γκρέμισε τον αντίπαλό του στο έδαφος με μια… εντυπωσιακή λαβή που θυμίζει ελληνορωμαϊκή πάλη και στη συνέχεια άρχισε να του πιέζει το κεφάλι με δύναμη στο χορτάρι. Και όταν βεβαιώνεται ότι δεν τον βλέπει κανεις χτυπάει και το κεφάλι του αντιπάλου του στο έδαφος.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις