Έτσι είναι το νέο campus της Apple – Όσα είδαν οι καλεσμένοι του event για τα iPhone

Η παρουσίαση των εντυπωσιακών νέων iPhone πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (12/9) στο νέο campus της Apple, το Apple Park, που αποτελούσε όραμα του Steve Jobs.

Οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στο Steve Jobs Theater 1.000 θέσεων που βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα τo campus. Μέσα στην αίθουσα υπάρχει ένας γυάλινος ανελκυστήρας ο οποίος περιστρέφεται καθώς κινείται για να βρίσκεται η είσοδος στο κατάλληλο σημείο σε κάθε όροφο. Δίνει επίσης τη δυνατότητα σε όσους το χρησιμοποιούν να έχουν απρόσκοπτη θέα προς το πάρκο.

Όλο το Apple Park αποτελεί μια εντυπωσιακή κατασκευή και διαθέτει τα μεγαλύτερα πάνελ από κυρτό γυαλί στον κόσμο, ενώ κάθε μέρος του κτιρίου είναι έτσι τοποθετημένο ώστε να φαίνεται τέλειο κάτω από το φως του ήλιου.

Δείτε τις φωτογραφίες που παρουσιάζει η Daily Mail:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.