Την πρόθεση του να παραιτηθεί εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη Samsung Electronics εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Η εν λόγω εξέλιξη εντείνει τις ανησυχίες για το κενό ηγεσίας στον τεχνολογικό γίγαντα μετά τη φυλάκιση του κληρονόμου του Ομίλου Τζέι Λι για δωροδοκία.

Η αιφνιδιαστική παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου ήρθε, ενώ αυτός αναμενόταν να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο μετά τη φυλάκιση του Λι τον Φεβρουάριο και τις αποχωρήσεις άλλων βασικών στελεχών της εταιρείας στον απόηχο του σκανδάλου δωροδοκίας.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε την ημέρα που η νοτιοκορεατική εταιρεία κατασκευής smartphones προέβλεψε λειτουργικά κέρδη – ρεκόρ για το τρίτο τρίμηνο, χάρη στα μικροκυκλώματα μνήμης, στα οποία η Samsung έγινε παγκόσμιος ηγέτης με την καθοδήγηση του Κουόν. Ο 64χρονος Κουόν θεωρείται το νούμερο 2 του ομίλου της Samsung.

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις