To WhatsApp αλλάζει το χρονικό όριο διαγραφής των απεσταλμένων μηνυμάτων

Η λειτουργία «delete for everyone» του WhatsApp είχε λανσαριστεί πέρυσι τον Οκτώβρη επιτρέποντας στους χρήστες να διαγράψουν ένα μήνυμα έως και 7 λεπτά μετά την αποστολή του.

Πλέον το χρονικό αυτό όριο άλλαξε και τα μηνύματα που έχουν σταλθεί μπορούν να διαγραφούν και μετά από 1 ώρα, 8 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει πως δίνεται επιπλέον δυνατότητα να διαγράψετε ένα μήνυμα που στείλατε κατά λάθος ή να διαγράψετε ακόμα και ολόκληρες συζητήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις