Δείτε την σοκαριστική στιγμή που δέκα αυτοκίνητα πιάνουν φωτιά μετά από έκρηξη (video)

Δυο καντίνες έπιασαν φωτιά στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ και λίγα λεπτά μετά έγινε μια μεγάλη έκρηξη. Η μια από τις δυο καντίνες είχε ελληνική κουζίνα και καταστράφηκε τελείως.

Ο δυνατός αέρας όμως έσπρωξε τις φλόγες στα κοντινά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα δέκα από αυτά να πιαστούν στις φλόγες. Δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Οι υπεύθυνοι που είχαν τις καντίνες ανέφεραν πως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με την βενζίνη κάτι όμως που αγνοούσαν για καιρό.

Το σημείο έμεινε κλειστό για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σβήσει η φωτιά.

Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις