Κοράκια των κλικ

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί τίτλοι για την περιπέτεια της ποιήτριας είναι ευθείς και δημοσιογραφικά τίμιοι: «Αγωνία για την Κική Δημουλά», «Παραμένει στην εντατική», «Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν», «Εξακολουθεί διασωληνωμένη», «Κρίσιμες οι επόμενες ώρες» κ.λπ. Όλα τα σάιτ αναδεικνύουν την είδηση με τον ίδιο τρόπο. Ώσπου εφορμά το κοράκι, σπρώχνει, ψάχνει χώρο για να ραμφίσει κάνα παραπάνω κλικ και λέει τα ίδια ακριβώς με όλους τους άλλους μεν, αλλά με τον τρόπο που ξέρει να παραπλανεί:
«Θλίψη για την Κική Δημουλά», γράφει.Τίτλος, δηλαδή, που παραπέμπει σε αναγγελία του μοιραίου –έτσι νομίζεις και το ανοίγεις για να δεις τι παραπάνω από τους άλλους ξέρει ο ξύπνιος των τίτλων. Η αρπακτική δημοσιογραφία του Διαδικτύου προτρέχει, αναζητεί δάκρυα και κερδίζει ένα κλικ! Κανένα πρόβλημα που ταυτόχρονα χάνει (και άλλη) εκτίμηση.

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ για «Μου αρέσει», αν φυσικά σας αρέσει, ή για «Ακολουθήστε») 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις