Κομοτηνή: 100% πληρότητα τα ξενοδοχεία λόγω του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

Κομοτηνή: 100% πληρότητα τα ξενοδοχεία λόγω του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού

100% πληρότητα θα έχουν τα ξενοδοχεία της Ροδόπης λόγω του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού τις ημέρες αυτές. Τα χρώματα, οι μυρωδιές και τα αρώματα της Αποκριάς στην Ξάνθη δεν αφήνουν ανεπηρέαστη σχεδόν όλη την Περιφέρεια, αυτό οι ξενοδόχοι το γνωρίζουν καλά.

Ο κος Νίκος Παπαναστασίου

«Είμαστε γεμάτοι, τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν ακόμη και 100% πληρότητα.» δηλώνει ο κος Νίκος Παπαναστασίου, ξενοδόχος εμφανώς ικανοποιημένος. «Φροντίζουμε να δεχόμαστε κρατήσεις των δύο βραδειών, Σάββατο και Κυριακή. Οι περισσότεροι ταξιδιώτες αυτό επιλέγουν. Οι εκδηλώσεις είναι πολυήμερες, έτσι επιλέγουν, είτε μεμονωμένα, είτε με γκρουπ, να έρθουν για δύο βράδια.»

Πρόκειται κυρίως για επισκέπτες από την Ελλάδα, χωρίς να λείπουν τα αιτήματα για κρατήσεις από τη Βουλγαρία και την Τουρκία. «Εμείς δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε γιατί ήμασταν ήδη γεμάτοι.» σημειώνει και σπεύδει να προσθέσει ότι: «Και οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι ενδιαφέρονται για το Καρναβάλι, θέλουν να έρχονται τις ημέρες αυτές.»

Τα γκρουπ κλείνουν ήδη από τα Χριστούγεννα δωμάτια ξενοδοχείων, οι μεμονωμένοι περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, ίσως, και λόγω των αναγκών που υπάρχουν στην ελληνική οικογένεια, αν και, όπως λέει ο κος Παπαναστασίου, χρήματα για τα τριήμερα αυτού του χαρακτήρα ποτέ δεν λείπουν.
Φώτο:Νίκος Παπαναστασίου ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις