Ορφέας Νέου Σκοπού: Επιστρέφουμε στο γήπεδο-Μένουμε Ασφαλείς

Ορφέας Νέου Σκοπού: Επιστρέφουμε στο γήπεδο-Μένουμε Ασφαλείς

Μετά την άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα και σύμφωνα με τις διευκρινιστικές οδηγίες που απέστειλε η ΓΓΑ σε όλα τα αθλητικά σωματεία, οι αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ κορασίδων του Ορφέα Νέου Σκοπού πέρασαν την Πέμπτη από αγωνιστικό και ιατρικό έλεγχο αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Ορφέας λειτουργεί στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων.

Παρουσία του προέδρου Χρήστου Γκαβανόζη, του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Δημήτρη Νότα και του προπονητή Γιώργου Καράγκουτη, ο γιατρός Γιάννης Μπαλάνος έκανε την απαραίτητη κλινική εξέταση σε όλες τις αθλήτριες που συμμετέχουν στις προπονήσεις και η κάθε μία συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο  για την έκδοση ιατρικής βεβαίωσης.

Διευκρινίζεται ότι η σχετική βεβαίωση εκδίδεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 στον αθλητισμό και την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας σε ασφαλείς συνθήκες τηρώντας πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ., ο Πρόεδρος και οι προπονητές του Ορφέα Νέου  Σκοπού ευχαρίστησαν τον γιατρό Γιάννη Μπαλάνο για τις υπηρεσίες του κι έδωσαν το σύνθημα: «Επιστρέφουμε στο γήπεδο. Μένουμε Ασφαλείς!»

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις