Ελενα Ακρίτα: Σπίτι της η Σοφία Νικολάου...

UPD
«Kύριε Πρωθυπουργέ το κρίμα στον λαιμό σας»

«Θελουμε τον Βασίλη Δημάκη στο πανεπιστήμιο και τη Σοφία Νικολάου σπίτι της», έγραψε η Ελενα Ακρίτα στο fb σχολιάζοντας ανάρτηση που έκανε στο twitter η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.
Η Σοφία Νικολάου απάντησε σε tweet της Ρένας Δούρου με αφορμή την κριτική που ασκείται στην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής για το ζήτημα του φοιτητή Βασίλη..
Δημάκη που ξεκινησε ξανά απεργία πείνας και δίψας στις φυλακές.
Η τέως περιφερειαρχης ανταπάντησε επί της ουσίας αναφέροντας ότι ο αριστούχος υπότροφος Δημάκης ως κρατούμενος δικαιούται πρόσβασης σε λάπτοπ και ίντερνετ .
Το πρώτο tweet της Ρένας Δούρου:Το σχολιο απάντηση της Σοφίας Νικολάου που προτίμησε να μην απαντήσει επί της ουσίας επαναφέροντας , έμμεσα, την τραγωδία στο Μάτι:
Η ανταπάντηση της Ρένας Δούρου:
Και η ανάρτηση τη Ελενας Ακρίτα: 

H Eλενα Ακρίτα το πρωί της Δευτέρας με νέες ανάρτησεις στο fb:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις