Κρήτη: Σε αναμονή της ετυμηγορίας για τον συζυγοκτόνο

Κρήτη: Σε αναμονή της ετυμηγορίας για τον συζυγοκτόνο

Σήμερα–κατά πάσα πιθανότητα- θα εκδοθεί η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναφορικά με τη δολοφονία της 32χρονης Κατερίνας, , τον Μάρτιο του 2019 στη Σητεία, από τον εν διαστάσει σύζυγό της, κι ενώ στο ίδιο σπίτι βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας –τότε- 6 και 18 μηνών.

Ο 37χρονος Κρητικός – ο οποίος κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», για «έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο» και για «κατοχή φαρμακευτικών σκευασμάτων» για τα οποία δεν υπήρχε η απαραίτητη ιατρική συνταγή- κάθισε στο εδώλιο χθες το πρωί, ενώ η δίκη και διακόπηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης για να συνεχιστεί σήμερα Τετάρτη, το πρωί, στις 9.30 με την εξέταση μαρτύρων. Θα ακολουθήσει η απολογία του κατηγορούμενου, η εισαγγελική πρόταση και η έκδοση της απόφασης.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις