Εκτέλεσαν άνδρα με δύο σφαίρες στο κεφάλι σε είσοδο σπιτιού στη Βούλα

Εκτέλεσαν άνδρα με δύο σφαίρες στο κεφάλι σε είσοδο σπιτιού στη Βούλα

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από ειδοποίηση για πυροβολισμούς. Στην οδό Δωδεκανήσου, στην Βούλα, πολύ κοντά στο Ασκληπιείο, ένας άνδρας, περίπου 70 χρόνων, δέχθηκε πυροβολισμούς.

Η επίθεση έγινε ενώ ο άνδρας βρισκόταν σε είσοδο σπιτιού, πιθανότατα του δικού του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτελέστηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Πρόκειται για Βέλγο υπήκοο, έμπορος στο επάγγελμα και σύμφωνα με πληροφορίες «μυρίζει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως τόνισε στο Dikaiologitika News ο πρόεδρος Αστυνομικών στην νοτιοανατολική Αττική Γιώργος Καλλιακμάνης «Η εγκληματικοτητα στα νότια προάστια έχει χτυπήσει κόκκινο και ειδικά η βαριά εγκληματικοτητα - δολοφονίες, ξεκαθρισματα λογαριασμών, ναρκωτικά και όπλα. Πρέπει η ηγεσία να ενισχύσει τα τμήματα τάξης και ασφάλειας στην περιοχή».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις