Συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα για τα τρικάκια στο Μέγαρο Μαξίμου

Συλλήψεις μελών του Ρουβίκωνα για τα τρικάκια στο Μέγαρο Μαξίμου

Πορεία Ρουβίκωνα στο Μέγαρο Μαξίμου: Προσαγωγές και συλλήψεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς σε κάποια από τα άτομα βρέθηκαν τρικάκια, όμοια με εκείνα που νωρίτερα η αναρχική ομάδα του Ρουβίκωνα πέταξε έξω από το Μαξίμου κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα άτομα στα οποία προχώρησε σε προσαγωγή η ΕΛΑΣ φέρεται να είναι μέλη του Ρουβίκωνα. Ανάμεσά τους είναι και μια γυναίκα.

Όλοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων τους από τις επίσημες αρχές. Την ίδια ώρα, έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας προκειμένου να κρίνει εάν έχει τελεστεί κάποιο αδίκημα και να σχηματιστεί δικογραφία ή θα πρέπει να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, περίπου 20 μηχανάκια πέρασαν από την οδό Ηρώδου Αττικού, πέταξαν τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τα τρικάκια που πέταξε ο Ρουβίκωνας στο Μέγαρο Μαξίμου

τρικακια ρουβικωνας μεγαρο μαξιμου προσαγωγες

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι επτά από τις δεκαέξι προσαγωγές μελών του «Ρουβίκωνα» που, σύμφωνα με την Αστυνομία, έριξαν τρικάκια τη στιγμή που περνούσαν, με μηχανές, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, νωρίς το απόγευμα. Οι επτά συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Μηχανοκίνητη πορεία Ρουβίκωνα στο Μέγαρο Μαξίμου - Προσαγωγές από ΕΛΑΣ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις