Τρίπολη: Περιφερειακή σύσκεψη για τις ζημιές στις ελιές

Τρίπολη: Περιφερειακή σύσκεψη για τις ζημιές στις ελιές

Τα προβλήματα που δημιούργησε στις καλλιέργειες ο πρόσφατος πρόωρος καύσωνας και τρόποι αντιμετώπισής τους, θα αποτελέσουν το αντικείμενο σύσκεψης που θα γίνει στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Στη σύσκεψη, στην οποία θα μετάσχουν στελέχη του ΕΛΓΑ και οι διευθυντές των ΔΑΟΚ από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, τα προβλήματα στην ελαιοκαλλιέργεια, όπως επίσης στις καλλιέργειες κερασιάς και βυσσινιάς.

Για το θέμα αυτά, ο περιφερειάρχης απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, στην οποία επισημαίνεται η ιδιαίτερα δυσχερής θέση στην οποία έχουν βρεθεί οι παραγωγοί κερασιών και βύσινων στην Π.Ε. Αρκαδίας.

από το www.ppel.gov.gr
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις