Προμαχώνας - κορονοϊός: Ουρές χιλιομέτρων λόγω των τεστ στους τουρίστες

Eurokinissi

Κορονοϊός: Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται από το πρωί στα σύνορα του Προμαχώνα από τουρίστες που θέλουν να περάσουν στη χώρα μας για διακοπές.

Ιδιωτικά ΙΧ αλλά και πούλμαν περιμένουν υπομονετικά για να περάσουν στη χώρα μας ενώ στο σημείο πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί δειγματοληπτικά τεστ.

Σε τεστ υποβάλλονται οι τουρίστες που θέλουν να περάσουν στην χώρα μας

Οπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, από την ερχόμενη Τρίτη η είσοδος από τον Προμαχώνα θα επιτρέπεται μόνο εφόσον οι τουρίστες επιδεικνύουν αρνητικό τεστ κορονοϊού, το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα, ενω η υποχρέωση συμπλήρωσης ειδικής φόρμας PLF  παραμένει σε ισχύ.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την αύξηση εισαγόμενων κρουσμάτων της τελευταίας εβδομάδας στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις