Πητ Παπαδάκος: Οι τελευταίες προβλέψεις του για την Τουρκία και τον Ερντογάν

Πητ Παπαδάκος: Οι τελευταίες προβλέψεις του για την Τουρκία και τον Ερντογάν

Ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αστρολόγος και μελλοντολόγος Πητ Παπαδάκος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ήταν επίσης, καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως και συγγραφέας.
Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσω των social media. Μια από τις τελευταίες του προβλέψεις αφορά τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας. 

Ο Πητ Παπαδάκος ήταν γνωστός για την αγάπη που είχε για την ομάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα έκανε και προβλέψεις για την πορεία της. Μπορεί να έγινε γνωστός για τις προβλέψεις του στο ποδόσφαιρο, ωστόσο είχε κάνει και άλλες προβλέψεις που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας και τις σχέσεις μας με την Τουρκία... «Εκεί που παίζονται πολλά περισσότερα παιχνίδια όμως είναι στην πολιτική σκηνή» είχε τονίσει μεταξύ άλλων μιλώντας στο sportdog.gr. 

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πείτε μας ποια εικόνα έχετε σχηματίσει;

«Έχουμε διεθνείς εξελίξεις πολύ σημαντικές. Έχω μία παγκόσμια αποκάλυψη να κάνω. Η Τουρκία θα χτυπηθεί από παντού. Πολύ σύντομα θα συρρικνωθεί στο κέντρο της Μικράς Ασίας. Όλα τα γύρω εδάφη, θα τα κατακτήσουν άλλοι. Τη μια πλευρά θα πάρουν οι Κούρδοι. Από το άλλο κομμάτι, ψηλά θα πάρουν οι Ρώσοι. Θα γίνει διαμελισμός, όπως με τη Σοβιετική Ένωση και τη Γιουγκοσλαβία. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν αγριέψουν οι Κινέζοι, οι οποίοι είναι η νέα οικονομική δύναμη και τους χαϊδεύουν. Οι Έλληνες θα χτυπήσουν τα παράλια. Θα πάρουμε μέχρι και την Ανδριανούπολη».

Δηλαδή πιστεύετε, ότι θα πάρουν οι Έλληνες πίσω την Πόλη;

«Θα την πάρουμε! Σας λέω θα χτυπηθεί άσχημα η Τουρκία. Η πρώτη που θα τη χτυπήσει είναι η Αμερική. Οι εξελίξεις που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον. Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Καντάφι και του Σαντάμ Χουσεΐν.
Θα έχει και το τέλος που του αξίζει. Γιατί πάει να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Βέβαια ο λαός δεν θέλουμε να πάθει κάτι. Θα έχουμε πολλές ανθρώπινες απώλειες και είναι κρίμα. Αλλά όλες αυτές οι αδικίες κάποτε πληρώνονται. Οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι επικίνδυνες. Μπορεί να έχουμε θερμό επεισόδιο».

Στην αρχή του 2020 είχε τονίσει μάλιστα  ότι η Τουρκία «θα χτυπηθεί» άσχημα και ότι δεν αποκλείεται να έχουμε θερμό επεισόδιο. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις