Χανιά: Θετική στον κορωνοϊό 32χρονη – Θετικός και δεύτερος αντιδήμαρχος στο Δήμο Φαιστού

Χανιά: Θετική στον κορωνοϊό 32χρονη – Θετικός και δεύτερος αντιδήμαρχος στο Δήμο Φαιστού

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια 32χρονη γυναίκα, η οποία πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Χανίων, με πονόλαιμο και πυρετό.

Πρόκειται για τη συγγενή μιας άλλης γυναίκας, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα, είχε επίσης βρεθεί θετική στον ιό. Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της όπου και θα χρειαστεί να παραμείνει για 14 ημέρες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της.

Παράλληλα, ο ΕΟΔΥ έχει ειδοποιηθεί για έναν 92χρονο με κορωνοϊό που παρουσιάζει σοβαρότερα συμπτώματα και πιθανότατα να χρειαστεί νοσηλεία.


Θετικός και δεύτερος αντιδήμαρχος στο Δήμο Φαιστού

Εξάλλου, θετικός στον ιό, βρέθηκε και δεύτερος αντιδήμαρχος του δήμου Φαιστού. Έτσι, τη Δευτέρα, κλειστό θα παραμείνει το Δημαρχείο στη Μεσσαρά, ενώ την περιοχή θα επισκεφθεί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, για την πραγματοποίηση περαιτέρω ελέγχων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις