Συναγερμός στην Κέρκυρα για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας (video)

Συναγερμός στην Κέρκυρα για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας (video)

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές στην Κέρκυρα, καθώς αναμένεται δεύτερο κύμα κακοκαιρίας τη νύχτα στο νησί. Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν, νωρίτερα, τους Παξούς και τη βόρεια Κέρκυρα, όπου έπεσαν δέντρα και προκλήθηκαν πλημμύρες.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας αποφάσισε το γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις στην Κασσιόπη, να παραμείνει κλειστό την Πέμπτη, ενώ τα μαθήματα σταμάτησαν νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα στο συγκεκριμένο γυμνάσιο την Τετάρτη, για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε αρκετές κλήσεις για απάντληση υδάτων, κυρίως στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Από πτώση δέντρου σε καλώδια της ΔΕΗ, στην περιοχή Βίγγλα Σινιών, διακόπηκε για αρκετή ώρα η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις