Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αφορμή την επίσκεψη Πομπέο στη Θεσσαλονίκη( video)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αφορμή την επίσκεψη Πομπέο στη Θεσσαλονίκη( video)

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενόψει της επίσκεψης του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, θα ισχύσουν από τις έξι το απόγευμα της Κυριακής (27-09-2020) έως τις 22.00 μ.μ  το βράδυ της Δευτέρας (28-09-2020).

Συγκεκριμένα, η στάση και η στάθμευση οχημάτων θα απαγορευτεί, το προαναφερθέν διάστημα, εκατέρωθεν της Αγίου Δημητρίου, από τη συμβολή της με την οδό Σουρή έως τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη.

Στην Στεφάνου Δραγούμη, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου έως τη συμβολή της με την οδό Κασσάνδρου.

Στην Κασσάνδρου,  από τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη έως τη συμβολή της με την οδό Προξένων.

Στην Προξένων, από τη συμβολή της με την οδό Κασσάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στην Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Νίκης έως τη συμβολή της με την οδό Ερμού.

Στην Ίωνος Δραγούμη, από τη συμβολή της με την Αγίου Δημητρίου έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης και στην Ερμού, από τη συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου έως τη  συμβολή της με την Ίωνος Δραγούμη.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΩΤΑ

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις