Σε εξέλιξη η μεταφορά ηλικιωμένων από το γηροκομείο στον Αγ. Πεντελεήμονα (live-video)

Σε εξέλιξη η μεταφορά ηλικιωμένων από το γηροκομείο στον Αγ. Πεντελεήμονα (live-video)

Συναγερμό σήμανε στην Πολιτική Προστασία, μετά τον εντοπισμό 32 κρουσμάτων κορονοϊού σε γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία μεταφοράς των ηλικιωμένων που είναι θετικοί στον κορονοϊό σε νοσοκομεία Covid. Χθες μεταφέρθηκαν 21 ηλικιωμένοι και από τα ξημερώματα έχουν μεταφερθεί 5 άλλοι, 2 γυναίκες και 3 άνδρες και αναμένεται εντός της ημέρας θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι έξι. Οι συγγενείς των ηλικιωμένων ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να μεταβούν στα νοσοκομεία αναφοράς που μεταφέρθηκαν οι δικοί τους ώστε να μπορέσουν να τους επισκεφθούν.

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Άλκης Βατόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι από το καλοκαίρι είχε μιλήσει για τον υψηλό κίνδυνο που υπάρχει σε δομές φιλοξενίας, αλλά και σε λεωφορεία. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που ζουν ή εργάζονται σε αυτά να παίρνουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας αλλά και να γίνονται έλεγχοι σε τακτά χρονικά διαστήματα. «Πρέπει με θρησκευτική ευλάβεια να τηρούνται τα πρωτόκολλα, από τους εργαζομένους», σημείωσε ο κ. Βατόπουλος. Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που δημιουργήθηκε σε Θήβα και Χαλκίδα, υπογράμμισε ότι θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και όταν έχουμε κάποιο σύμπτωμα να μην πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις και στην εργασία μας αλλά να μένουμε στο σπίτι μας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις