Ελασσόνα: Κρούσμα κορονοϊού σε γυμναστή – Κλειστά έξι τμήματα τάξεων

Ελασσόνα: Κρούσμα κορονοϊού σε γυμναστή – Κλειστά έξι τμήματα τάξεων

Κλειστά παραμείνουν από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες, έξι τμήματα τάξεων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ελασσόνας, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορονοϊού σε καθηγητή φυσικής αγωγής.

Πρόκειται για τα ακόλουθα τμήματα:

-Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας τέσσερα (4) τμήματα: Α1, Α2, Β2 και Ε2

-Στο Δημοτικό Σχολείο Ευαγγελισμού Ελασσόνας ένα (1) τμήμα: Ε’ τάξη

-Στο Δημοτικό Σχολείο Σαρανταπόρου ένα (1) τμήμα: Μονοθέσιο

Από τη δημοτική αρχή παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών να κρατήσουν τα παιδιά σε κατ’ οίκον περιορισμό, να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους για τυχόν εμφάνιση συμπτωμάτων και να μην επιτρέπουν τη συμμετοχή τους σε άλλες δραστηριότητες κατά το κρίσιμο αυτό διάστημα.

Επίσης, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει διαρκώς για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και των υπολοίπων δημοτικών εγκαταστάσεων με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου www.dimoselassonas.gr και στην σελίδα του Δήμου στο facebook.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις