Χειροπέδες σε τέσσερις φυγόποινους στη Λάρισα

Χειροπέδες σε τέσσερις φυγόποινους στη Λάρισα

Τέσσερα άτομα που διέφευγαν της σύλληψης με καταδίκες και ποινές για τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις συνελήφθησαν χθες στη Λάρισα.

Στη μια περίπτωση συνελήφθη σε περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένα άτομο, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, για διακίνηση ναρκωτικών δια καλλιέργειας φυτών κάνναβης και παράνομη κατοχή όπλου (μαχαίρι), με συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και 3 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Σε άλλη περίπτωση σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για παράβαση της νομοθεσίας περί μη καταβολής δημοσίων εσόδων, με ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Το τρίτο άτομο είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης 8 μηνών και το τέταρτο άτομο για κλοπή, με ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις