Ιλ. Αχμέτ: Να προβλεφθούν ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις για την Θράκη (video)

Ιλ. Αχμέτ: Να προβλεφθούν ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις για την Θράκη (video)

«Η Θράκη χωρίς ειδικά αναπτυξιακά κίνητρα, χωρίς στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό δεν θα μπορέσει να υπερβεί την χρόνια αναπτυξιακή της υστέρηση.» ανέφερε ο βουλευτής του ΚινΑλ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ σε ομιλία του στην συζήτηση που διεξάγεται στην Βουλή μετά από αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παροχή ψήφου δυσπιστίας προς τον υπουργό Οικονομικών.

«Η οικονομική ενίσχυση 30.000 παραγωγών με μικρό και πολύ μικρό κλήρο στην Ροδόπη σε κατά τεκμήριο ορεινές και μειονεκτικές αποτελεί όρο επιβίωσης για τον πληθυσμό της περιοχής» τόνισε ο Βουλευτής και κατέθεσε και στα πρακτικά της Βουλής την πρότασή που κατέθεσε και στην διακομματική επιτροπή για την Θράκη για την Ειδική Ανά Εκμετάλλευση Ενίσχυση Αγροτών σε Ορεινές και Μειονεκτικές Περιοχές της Χώρας.

Ο Ροδοπίτης πολιτικός πρότεινε μεταξύ άλλων: Να προβλεφθούν ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις για την Θράκη που θα διασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων στον Πρωτογενή τομέα και την Μεταποίηση. Μεταφορικό ισοδύναμο για τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις της Θράκης στα πρότυπα των νησιωτικών περιοχών της Ελλάδας. Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι φανερό ότι το πρόβλημα για εμάς δεν εντοπίζεται στα πρόσωπα αλλά στις ασκούμενες πολιτικές αυτής της κυβέρνησης. Και επειδή ακριβώς αντιτασσόμαστε στις συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης και στα πρόσωπα που τις ασκούν».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις