Χανιά: Βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που στραγγαλίστηκε

Χανιά: Βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που στραγγαλίστηκε

Νεκρός και τοποθετημένος μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε πριν λίγο και ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης η οποία εντοπίστηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι που έμεναν στο Πασακάκι Χανίων.

Ο 82χρονος αναζητούνταν από την αστυνομία και την οικογένειά του, είχε μάλιστα εκδοθεί silver alert. Τελικά βρέθηκε νεκρός το απόγευμα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, κοντά στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η σύντροφός του και το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοικίαζε σε αλλοδαπό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον 82χρονο μπήκαν στο σπίτι και τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια βαλίτσα. Ο αλλοδαπός που είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα έχει εξαφανιστεί και σε αυτόν στρέφονται τώρα οι έρευνες της αστυνομίας Χανίων.

Επίσης έγινε γνωστό ότι ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε πρώτος και μάλιστα η 79χρονη σύντροφός του τον αναζητούσε πριν βρεθεί στραγγαλισμένη χθες τα ξημερώματα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του 82χρονου.

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις