Στρατιά διευθυντών στο Mega - Mε ποιον (όμως) συσκέπτεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Μπορεί το MEGA να διαθέτει στρατιά διευθυντών για τις ειδήσεις (Μαλέλης, Θωμόπουλος, Παναγόπουλος, Μπαλής κ.α), ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης – εσχάτως, συσκέπτεται μόνο με τη Λία Παρασκευά που έχει αναλάβει το συντονισμό των ειδήσεων του καναλιού! Για την ακρίβεια συζητά όλο και περισσότερο με τη δημοσιογράφο (για τα δελτία) και όλο και λιγότερο με όλους τους υπόλοιπους..Μάλιστα οι κακοπροαίρετοι (της Συγγρού) βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα μιλώντας για “κομμένους και “παγωμένους”. Η αλήθεια όμως είναι ότι ακόμη δεν έχουν παρθεί αποφάσεις!
Σημειώνεται ότι η Λια Παρασκευά εντάχθηκε στο MEGA πριν λίγες εβδομάδες αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση των ενημερωτικών εκπομπών και το συντονισμό των ειδήσεων. Η Παρασκευά ήρθε από τον ΣΚΑΙ όπου μέχρι το Φεβρουάριο του 2018 ήταν διευθύντρια σύνταξης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.- πηγή: enimerosi24
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις