Αυξήθηκαν οι καθυστερήσεις σε ΕΛΤΑ και κούριερ λόγω καραντίνας (video)

Αυξήθηκαν οι καθυστερήσεις σε ΕΛΤΑ και κούριερ λόγω καραντίνας (video)

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και η απαγόρευση στις μετακινήσεις, έχουν φέρει αυξημένες ουρές στα ΕΛΤΑ αλλά και τεράστιο όγκο δουλειάς στις εταιρείες κούριερ, καθώς οι πολίτες, λόγω του lockdown, έχουν στραφεί στις αγορές, μέσω διαδικτύου. Οι αποστάσεις τηρούνται αλλά η αναμονή είναι μεγάλη.

Η υποστελέχωση των ΕΛΤΑ, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τον περασμένο Φεβρουάριο δραστηριοποιούνταν, από την περιοχή της Λαχαναγοράς μέχρι την Καλαμαριά, 180 ταχυδρόμοι, ενώ αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν μόνο 90.

Η αύξηση της κίνησης στις εταιρείες κούριερ αγγίζει, αυτή τη στιγμή, το 60%, ενώ, ενόψει της εορταστικής περιόδου, αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΤΕΡΠΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις