Στόχος η «αποσυμπίεση» του συστήματος υγείας -Σταθεροποίηση των κρουσμάτων- Ανησυχητικοί οι υπόλοιποι αριθμοί (video)

Στόχος η «αποσυμπίεση» του συστήματος υγείας -Σταθεροποίηση των κρουσμάτων- Ανησυχητικοί οι υπόλοιποι αριθμοί (video)

Ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, με τους διασωληνωμένους ασθενείς από τον κορονοϊό να είναι μια ανάσα πριν τους 600 γεγονός που δημιουργεί ασφυκτική πίεση στο σύστημα υγείας. Τα κρούσματα παραμένουν, καθημερινά, σταθερά πάνω από 2.000 και αυτό ενώ ήδη βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα του lockdown το οποίο παρατείνεται έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Σταθεροποίηση σημειώνεται στον αριθμό των κρουσμάτων αλλά υπόλοιποι αριθμοί παραμένουν υψηλοί και είναι πάρα πολύ ανησυχητικοί είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του  Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος που μαζί με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Γιώργο Μαθιόπουλο περιέγραψαν την εξέλιξη της κατάστασης γύρω από την πανδημία.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις