Νόμος Κατσέλη: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις εκκρεμείς υποθέσεις (video)

Νόμος Κατσέλη: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις εκκρεμείς υποθέσεις (video)

Δικαστική εκκρεμότητα ετών χιλιάδων δανειοληπτών που έχουν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη για να διασώσουν την κύρια κατοικία τους, κλείνει με την κατάθεση ηλεκτρονικής αίτησης σε ειδική πλατφόρμα. Στόχος όλες οι υποθέσεις να έχουν εκδικαστεί μέσα στο 2021.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τον επαναπροσδιορισμό της ημερομηνίας εκδίκασης όσοι έχουν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη και η υπόθεση τους εκκρεμεί.

Περιθώριο έως τις 15 Ιανουαρίου, έχουν όσοι κατέθεσαν αίτηση για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη έως το τέλος του 2014. Έως 31 Ιανουαρίου για αιτήσεις έως 30/6/2015 και έως 15 Φεβρουαρίου για αιτήσεις έως το τέλος του 2015. Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις