Βόμβα από Γεωργιάδη: Πεντάμηνο lockdown αν ανοίξουμε την εστίαση και ξεφύγει η κατάσταση

Βόμβα από Γεωργιάδη: Πεντάμηνο lockdown αν ανοίξουμε την εστίαση και ξεφύγει η κατάσταση

Αποκαλύψεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς δεν θα ανοίξει η εστίαση λόγω του ότι ο συνωστισμός μπορεί να φέρει πεντάμηνο lockdown. Τι είπε για εποχικά καταστήματα και κομμωτήρια.

Αναφερόμενος στην εστίαση, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ο Αδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η εστίαση δεν θα ανοίξει πριν από τις γιορτές. Γιατί, όπως ανέφερε ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκ νέου και να χρειαστεί lockdown ακόμη και 5 μηνών.

Η δήλωσή του αυτή έρχεται λίγες μόλις ημερες, από την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι προς το παρόν μπαίνει φρένο σε νυχτερινά μαγαζιά και διασκέδαση μέχρι να έρθει το εμβόλιο.

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να συνεχίσουν και τον χειμώνα να αερίζονται καλά οι χώροι εστίασης και να μπορούν οι πολίτες να κάθονται και έξω.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και την επιδότηση για τα θερμαντικά ύψους 5.000 ευρώ, είπε ότι το ποσό θα είναι ακατάσχετο.

Οσον αφορά τα εποχικά καταστήματα, αυτά ανοίγουν με διευερυμένο ωράριο τη Δευτέρα με sms στο 13033, ενώ θα ακολουθήσουν κομμωτήρια, παιχνιδάδικα και βιβλιοπωλεία.

Παράληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας τόνισε οτι τα Χριστούγεννα δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις