Άνοιγμα λιανεμπορίου: Στο «τραπέζι» να σηκωθούν ρολά την επόμενη εβδομάδα (video)

Άνοιγμα λιανεμπορίου:  Στο «τραπέζι» να σηκωθούν ρολά την επόμενη εβδομάδα (video)

Η επαναλειτουργία της αγοράς την επόμενη εβδομάδα εξετάζεται από την κυβέρνηση. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα, βάσει των οποίων θα γίνουν οι εισηγήσεις των επιστημόνων, με τους εμπόρους να πιέζουν.

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν και πότε θα επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο. Θα προηγηθεί σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης με την επιτροπή λοιμωξιολόγων, προκειμένου να εκτιμηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Η πρόταση της κυβέρνησης είναι από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου να επιστρέψει το click away για το σύνολο της αγοράς, ενώ ειδικά για τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμημάτων, να εφαρμοστεί το click in shop, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να δοκιμάζουν τα είδη που θέλουν ν’ αγοράσουν.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις