Κέρκυρα – ΝΑΟΚ: Είμαστε στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου (audio)

Κέρκυρα – ΝΑΟΚ: Είμαστε στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου (audio)

Τη συμπαράστασή τους στην ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασαν ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ Γιώργος Δημουλής και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γιώργος Καλούδης, μετά το σοκ που προκάλεσαν οι καταγγελίες της πρώτης για βιασμό της από μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Δημουλής τόνισε ότι αντίστοιχα φαινόμενα δεν πρέπει να υπάρχουν στο χώρο του αθλητισμού που αθλούνται παιδιά και νεαρά άτομα, η ψυχή των οποίων είναι εύπλαστη και σημαδεύονται από αντίστοιχες πράξεις. Ο κ. Καλούδης ζήτησε αλλαγή του νομικού πλαισίου, ώστε αντίστοιχα εγκλήματα πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα να μην παραγράφονται στα 5 ή στα 20 χρόνια αντίστοιχα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις