Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 47χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία της 54χρονης

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 47χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία της 54χρονης

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί, έλαβε ο 47χρονος Νορβηγός ο οποίος έχει συλληφθεί για την δολοφονία μίας 54χρονης γυναίκας στα Μεσκλά.
Ο 47χρονος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου και κρατήθηκε, ενώ σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας Χανίων ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 47χρονο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και χρήση όπλου.
Η Ανακρίτρια πρότεινε στον 47χρονο να του διορίσουν δικηγόρο και εκείνος απάντησε πως θα μιλήσει με την πρεσβεία της Νορβηγίας ώστε να έχει νομική υποστήριξη απ’ αυτήν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, από χθες το βράδυ όταν και συνελήφθη ο 47χρονος παρουσιάζεται ήρεμος, χαμηλών τόνων και όχι ιδιαίτερα ομιλητικός.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις