Τραγωδία στα Ιωάννινα: Βρέθηκαν νεκροί σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Βρέθηκαν νεκροί σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Σε πτώση από τον 4ο όροφο οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος ενός άνδρα και μιας γυναίκας που βρέθηκαν νεκροί σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας. 

Πρόκειται για ένα 52χρονο και μια 43χρονη οι οποίοι είχαν μετακομίσει πρόσφατα στην πολυκατοικία της οδού Γυναικών Πίνδου και διέμεναν στον 4ο όροφο, απ’ όπου φαίνεται να έπεσαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η πτώση τους υπολογίζεται ότι σημειώθηκε νυχτερινές ώρες, αλλά δεν έγινε αντιληπτή λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Σήμερα ηλικιωμένος ένοικος που βγήκε στο μπαλκόνι του, λίγο μετά τις 9 το πρωί, είδε το ζευγάρι στον ακάλυπτο χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τα πρώτα στοιχεία δε δείχνουν εγκληματική ενέργεια, αλλά πτώση από μεγάλο ύψος, όμως τα τελικά συμπεράσματα θα βγουν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή. Οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για ιατροδικαστική εξέταση.

Ρεπορτάζ: Σ. Αργύρης, Κ. Παπαθεοδώρου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις