Τραυματισμός 27χρονου σκιέρ στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Τραυματισμός 27χρονου σκιέρ στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Στο νοσοκομείο των Γρεβενών μεταφέρθηκε νεαρός που τραυματίστηκε από χιονοστιβάδα, κατά την διάρκεια κατάβασης σε κορυφογραμμή του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας Γρεβενών. Ο 27χρονος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, μαζί με φίλους του και με τις σανίδες τους στα χέρια, ανέβηκαν στην κορυφογραμμή του χιονοδρομικού και σε συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί πόλο έλξης όσων κάνουν σνόουμπορντ. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, κατά την διάρκεια της κατάβασης, οι φίλοι του είδαν το περιστατικό με την χιονοστιβάδα και μπόρεσαν έτσι να επέμβουν έγκαιρα και να τον απεγκλωβίσουν από τα χιόνια.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου, κ. Δημήτρης Καραγιάννης, οι εγκαταστάσεις του Κέντρου είναι κλειστές, αλλά ευτυχώς τρία άτομα εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα Πολυνερίου ότι αγνοείται νεαρός σκιέρ σε συγκεκριμένη τοποθεσία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο διασώστης, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζομένους του Κέντρου, έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον τραυματία. Στην συνέχεια, στη βάση του Κέντρου, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με προορισμό το Νοσοκομείο Γρεβενών. Ο νεαρός σκιερ υπεβλήθη σε αξονική, στην οποία φάνηκε ότι δεν υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως ανέφεραν εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, το ατύχημα έγινε στο ίδιο σχεδόν σημείο, όπου, πριν από έναν χρόνο, ένας άλλος σκιέρ έχασε την ζωή του.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις