Βροχή καταγγελιών μετά τις κατηγορίες Ζ. Δούκα κατά Γ. Κιμούλη – Η απάντηση του σκηνοθέτη

Βροχή καταγγελιών μετά τις κατηγορίες Ζ. Δούκα κατά Γ. Κιμούλη – Η απάντηση του σκηνοθέτη

Πληθαίνουν οι αιχμές για την σκληρή συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα πως της άσκησε ψυχολογική και λεκτική βία. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε πως θα κινηθεί δια της δικαστικής οδού.

Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε η καταγγελία της ηθοποιού Ζέτα Δούκα, για λεκτική και ψυχολογική βία που υπέστη από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στο θέατρο την περίοδο 2008-2009. Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την λεκτική και σωματική βία που υπέστη πριν από 14 χρόνια από τον τότε θιασάρχη Γιώργο Κιμούλη στη διάρκεια της παράστασης «Πιο κοντά». Στο πλευρό της ηθοποιού βρέθηκαν και άλλοι ηθοποιοί της επίμαχης παράστασης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις