Η πρώτη καλημέρα με τη Γιοβάννα Βλασσοπούλου και το «View Master» στο Kosmos 93,6

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, η ραδιοφωνική παραγωγός Γιοβάννα Βλασσοπούλου αναλαμβάνει την καθημερινή εκπομπή της πρωινής ζώνης 6:00-8:00.

Ένα δίωρο μουσικό View Master”, με μουσικές από όλον τον κόσμο, τα είδη και τις δεκαετίες, με προτάσεις, επικαιρότητα, social media, interaction και σχολιασμό. Η ημέρα στον Kosmos ξεκινάει νωρίς, με χαμόγελο, μουσικές και καλή παρέα.

Η Γιοβάννα Βλασσοπούλου κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο 25 χρόνια (Best 92,6, Nitro 102,5, Red 96,3). Έχει δουλέψει σε site και περιοδικά ως συντάκτρια, ενώ ακούτε τη φωνή της σε διαφημίσεις για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Κουβαλάει ακόμη μαζί της cd, διαβάζει ακόμη εφημερίδες και βιβλία, , googlάρει τα πάντα και σημειώνει διαρκώς -με μολύβια- σε σημειωματάρια.

Η νέα φωνή που θ’ ακούει ο Kosmos!Το άρθρο Η πρώτη καλημέρα με τη Γιοβάννα Βλασσοπούλου και το «View Master» στο Kosmos 93,6 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις