Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ έξω από τη ΔΕΘ (εικόνες & βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ έξω από τη ΔΕΘ (εικόνες & βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Απριλίου στο περιθώριο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητήριου στη Θεσσαλονίκη. Τα επεισόδια καταγράφονται έξω από τη ΔΕΘ, όπου έγιναν συγκρούσεις με την αστυνομία έπειτα από «βροχή» μολότοφ. Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Απριλίου στο περιθώριο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητήριου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τραυματισμός διαδηλωτή ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Νωρίτερα, εκατοντάδες φοιτητές βρέθηκαν για άλλη μια μέρα στο δρόμο προκειμένου να εναντιωθούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε προαναγγείλει πως από τις 15 Απριλίου και μετά θα εγκατασταθούν οι πρώτες ομάδες φύλαξης σε πέντε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μεταξύ των οποίων και το ΑΠΘ.

epeisodia

Οι διαδηλωτές μέσω των οδών Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή κινήθηκαν προς το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Με πληροφορίες από Grtimes.gr και Thesstoday.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις