Συνταγή: Μους σοκολάτα με αβοκάντο και κόκκινα φρούτα (βίντεο)

Screenshot foodurisimo

Μους σοκολάτα με αβοκάντο; Κι όμως είναι από εκείνα τα επιδόρπια που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγές με αβοκάντο βρίσκουμε όλο και πιο συχνά σε blogs μαγειρικής, περιοδικά, τηλεοπτικές εκπομπές.

Το αβοκάντο είναι μια υπερτροφή που η ήπια, διακριτική γεύση του αφήνει να αναδειχθούν οι γεύσεις των υπολοίπων υλικών της συνταγής, εν προκειμένω της ασύγκριτης σοκολάτας.

Το πλούσιο σε «καλά» λιπαρά, Ω3, βιταμίνες και «καλής ποιότητας» πρωτεΐνη αβοκάντο σε συνδυασμό με την εθιστική σοκολάτα είναι αυτό που λέμε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Αν σας αρέσει η γεύση του αβοκάντο μπορείτε να χρησιμοποιείστε άγλυκο κακάο για να φτιάξετε τη μους και στο τέλος κάθε κουταλιάς θα σας αφήνει μια πολύ ήπια, διακριτική γεύση από το ώριμο φρούτο.

Αν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αβοκάντο για την βουτυρένια σάρκα του και τα οφέλη του αλλά δεν… τρελαίνεστε για τη γεύση του προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα μείγματα κακάο που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ για ροφήματα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις