Στις φυλακές Δομοκού ο Λαγός - Η άφιξη και η μεταγωγή του στο Εφετείο (εικόνες, βίντεο)

Στις φυλακές Δομοκού ο Λαγός - Η άφιξη και η μεταγωγή του στο Εφετείο (εικόνες, βίντεο)

 Στις φυλακές Δομοκού προκειμένου να εκτίσει την ποινή του, οδηγείται ο καταδικασμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο εφετείο.

Ο εισαγγελέας εκτελέσως ποινών ενημέρωσε τον καταδικασθέντα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί καθώς πρόκειται για απόφαση που λαμβάνει η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής.

Κατά την έξοδό του Λαγού από το γραφείο του Εισαγγελέα δύο – τρία άτομα του φώναζαν «Γιαννάρα γερά» ενώ δύο άτομα από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναζαν «ο Παύλος ζει τσακίστε τους Ναζί».

ΛΑΓΟΣ 1

Η άφιξη στην Αθήνα

Ο Γιάννης Λαγός, μετά την έκδοσή του από τις αρχές του Βελγίου, έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς το αεροσκάφος που τον μετέφερε προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στις 15:20 

Η αστυνομία είχδε εκπονήσει ειδικό σχέδιο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη μεταγωγή αλλά και για την κράτησή του. 

ΛΑΓΟΣ 2

 Ο καταδικασμένος Γιάννης Λαγός οδηγήθηκε με βαν της αστυνομίας και υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απευθείας ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, ο οποίος θα του επέδωσε το φυλακτήριο ώστε να μεταχθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού όπου και θα εκτίσει την ποινή του.

ΛΑΓΟΣ 4

Παρών στην όλη διαδικασία ήταν και ο αρμόδιος για τις εκδόσεις εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να πιστοποιήσει ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την έκδοση του καταδικασμένου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

ΛΑΓΟΣ 3Α

Η μεταγωγή του Λαγού έγινε με κλούβα που συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη πάνοπλων αστυνομικών.

Βγαίνοντας από το όχημα προκειμένου να εισέλθει στο κτίριο του Εφετείου, φώναξε: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».

 

 

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  • ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις