«Έπεσε» ο Χατζηνικολάου


Για πολιτική συνέντευξη δεν ήταν άσχημα τα ποσοστά τηλεθέασης του Ενώπιος Ενωπίω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά σε σύγκριση με τις πρόσφατες μετρήσεις της ίδιας εκπομπής, κινήθηκαν αρκετά πιο χαμηλά. Τουλάχιστον από το αμέσως προηγούμενο Ενώπιος Ενωπίω είχε στο σύνολο των τηλεθεατών, ανεξαρτήτως ηλικίας, πάνω από επτά μονάδες λιγότερες. Η συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου με τον πρωθυπουργό κατέγραψε το βράδυ της Πέμπτης 16,7% στο σύνολο και 15,6% στο κοινό ηλικίας 18-54, ενώ η προτελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Χατζηνικολάου στον Αντένα, στις 23 Δεκεμβρίου, που είχε φιλοξενούμενο τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, σημείωσε αντιστοίχως 24,0% και 19,9%.
Η τελευταία φορά που το Ενώπιος Ενωπίω είχε στο σύνολο των τηλεθεατών ποσοστό μικρότερο του 20% ήταν στις 2 Δεκεμβρίου, με φιλοξενούμενη την Πέγκυ Ζήνα (16,0% και 14,3%). Από τότε είχε στις 9 Δεκεμβρίου με φιλοξενούμενο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου 23,1% και 22,1%, στις 16 Δεκεμβρίου με τον Άλμπερτ Μπουρλά 22,3% και 18,0%, ενώ στις 23 Δεκεμβρίου φιλοξενήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος οπότε καταγράφηκαν τα υψηλότερα ποσοστά που αναφέρθηκαν πιο πάνω.
- περισσότερα στο Harddog EΔΩ

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις