Βόλει ανδρών: Κυρίαρχος Παναθηναϊκός, δικό του και το Λιγκ Καπ μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ

Βόλει ανδρών: Κυρίαρχος Παναθηναϊκός, δικό του και το Λιγκ Καπ μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ

Το δεύτερο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» της ιστορίας του κατέκτησε ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 3-0 επί του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό.

Η κλάση των Πρωτοψάλτη, Ντεν Ντρις και το καθαρό μυαλό των «πράσινων» στα καθοριστικά σημεία των δύο πρώτων σετ, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του «τριφυλλιού», που κατέκτησαν -μετά το πρωτάθλημα- και το Λιγκ Καπ, ανατρέποντας καθαρά την ήττα με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, μπροστά σε 5.000 παραληρούντες φίλους του.

Μάλιστα, η γιορτή στο ΟΑΚΑ ήταν διπλή, καθώς έγινε και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το γυναικείο τμήμα, μετά το 3-2 επί του Ολυμπιακού.

ΠΑΝΑΘΑ

#ΒΟΛΕΙ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΠΑΟΚ #ΛΙΓΚ_ΚΑΠ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις