Ξύλο στα βραβεία MAD: Η γυναίκα με την τεράστια δύναμη ψυχής, Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρέθηκε να φωνάζει «όχι βία» (βίντεο)

Ξύλο στα βραβεία MAD: Η γυναίκα με την τεράστια δύναμη ψυχής, Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρέθηκε να φωνάζει «όχι βία» (βίντεο)

Την ώρα που χιλιάδες κόσμος περιμένει τα βραβεία MAD VMA, με τα εισιτήρια μάλιστα να είναι sold out, τελικά γίνονται γνωστά για το άγριο ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους τράπερς Snik και Light.

Από χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι έπεσε ξύλο στα βραβεία MAD, με τον Snik και τον Light να πιάνονται στα χέρια και μάλιστα εξαιτίας τους να τραυματίζεται και η Ρούλα Κορομηλά και η Έλενα Παπαρίζου να φεύγει τρέχοντας τρομαγμένη και νευριασμένη.

Σήμερα, όπως ήταν και φυσικό, γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε και ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό, «έτρεξα να πάρω την Τάμτα από την σκηνή γιατί είδα όπλο».

Πέραν το ότι τέτοιες εικόνες, σε βραβεία μουσικής δείχνουν ασέβεια στο κοινό αλλά και στους διοργανωτές, η στιγμή του άγριου καυγά έγινε όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στην σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.

Μια γυναίκα σύμβολο, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, που έχει τόση δύναμη να συνεχίζει να προσπαθεί για τη ζωή της, ήρθε αντιμέτωπη ξανά με τη βία. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, φώναζε από την σκηνή «παιδιά, ΟΧΙ ΒΙΑ, σας παρακαλώ».

Η κοπέλα που έχει νιώσει όσο κανείς άλλος την λέξη βία στο κορμί της, ήρθε αντιμέτωπη με κάποιος «άντρες» με «όπλα» και «μπουκέτα» σε ΜΟΥΣΙΚΑ βραβεία.

Δείτε το βίντεο στο λεπτό 1:57:

Τι έμεινε λοιπόν από την χθεσινή βραδιά. Από μια βραδιά που τόσος κόσμος εργάστηκε, τόσοι καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για να υπάρξουν και τα λεγόμενα «καλοκαιρινά χιτάκια», κάποιοι τράπερς με «όπλα» και μπράβους κατέστρεψαν μια βραδιά, χωρίς να υπολογίσουν τίποτα.

Στη συνέχεια βέβαια ζήτησαν αμφότεροι συγγνώμη, αν και ο καυγάς τους και η κόντρα συνεχίστηκε στα social media τους και στο instagram.

Πάντως μόλις την προηγούμενη βδομάδα ήταν που Light, Trannos κλπ. έλεγαν ότι η μουσική τους δεν επηρεάζει τα μικρά παιδία (κυρίως 12χρονα που τους ακούνε).

Σίγουρα πάντως, ένας άγριος καυγάς με χοντρό ξύλο και σπρωξίματα, μέσα σε τόσο κόσμο και πραγματικούς καλλιτέχνες δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα, ειδικά σε βραβεία ΜΟΥΣΙΚΗΣ, που τόσοι άνθρωποι εργάστηκαν για να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου αμέσως μετά το περιστατικό

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.

Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε σκηνές από τα βραβεία που μετατράπηκαν σε Αρένα:

Η αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου

Και η Έλενα Παπαρίζου που ήταν κοντά στο σημείο δέχτηκε σπρωξίματα και έτρεξε για να φύγει από το σημείο.

{https://twitter.com/paparizoufc/status/1539735413727940609?s=20&t=h5gMju...}

{https://twitter.com/DaPurpleQueenGr/status/1539799858063745025?s=20&t=AB...}

Σοκαρισμένη και η γνωστή παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, η οποία τραυματίστηκε

koromila

{https://twitter.com/Tutunos/status/1539691512896028672?s=20&t=6_Is5NUp84...}

{https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1539695329796308993?s=20&t=BX...}

{https://twitter.com/kon__kon95/status/1539697141815328770?s=20&t=rgE9FtW...}

O Light ο οποίος επέστρεψε στην σκηνή ανέβηκε και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση και αμύνθηκε

#MAD #ΒΡΑΒΕΙΑ #SNIK #light #ΞΥΛΟ #ΙΩΑΝΝΑ_ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις