Χαλάνδρι: Βίντεο – ντοκουμέντο λίγο πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση, για κακούργημα ο 20χρονος φίλος του θύματος

Χαλάνδρι: Βίντεο – ντοκουμέντο λίγο πριν τη θανατηφόρα σύγκρουση, για κακούργημα ο 20χρονος φίλος του θύματος

Χωρίς δίπλωμα και ζώνη οδηγούσε στην -όπως φαίνεται- κόντρα το 18χρονο θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στο Χαλάνδρι. Για κακούργημα διώκεται ο 20χρονος φίλος του. Βίντεο – ντοκουμέντο λίγο πριν τη σύγκρουση.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος του 20χρονου φίλου του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι. Το 18χρονο θύμα που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ δεν φορούσε ούτε ζώνη «καρφώθηκε» πάνω σε δέντρο, ενώ φαίνεται πως έκανε «κόντρα» με τον φίλο του.

Ο 20χρονος που οδηγήθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση, τελικώς συνελήφθη και εναντίον του ασκήθηκε δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για επικίνδυνη οδήγηση που κατέληξε σε θάνατο άλλου ανθρώπου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, από τα οποία φέρεται να προέκυψε πως το αυτοκίνητο του 19χρονου ήταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος, με πιθανότερο σενάριο οι δύο φίλοι να έκαναν κόντρα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα μετά τις 4 τα ξημερώματα, οπότε και το αυτοκίνητο του θύματος σε στροφή της Παπανικολή εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε με μεγάλη σφοδρότητα σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε.

Ο κατηγορούμενος θα λάβει προθεσμία για την απολογία του.

 

#ΧΑΛΑΝΔΡΙ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις