Τι κάνουν οι δημοσιογράφοι-σύμβουλοι;


Πώς προέκυψε το Τουρκετζίαν; Όχι ξαφνικά, όχι σήμερα. Υπήρχε ως θέμα από τον Νοέμβριο, τουλάχιστον. «Διαβάζουν εφημερίδες οι κυβερνώντες και οι μετακλητοί και αμετάκλητοι υπάλληλοί τους;» αναρωτιέται στην Καθημερινή ο Παντελής Μπουκάλας, και συμπληρώνει το ερώτημά του: «ή, τέλος πάντων, παίρνει το μάτι τους τίποτε άλλο από τα σχόλια και τα σκίτσα που δεν τους λιβανίζουν;»
Τι κάνουν εκείνοι οι δημοσιογράφοι που δουλειά τους είναι ενημερώνουν την κυβέρνηση και τα στελέχη της; Ο αρθρογράφος βάζει το ερώτημα:
«Τόσοι δημοσιογράφοι-σύμβουλοι δεν κάνουν ούτε μία αποδελτίωση της προκοπής, να ενημερώσουν ποια θέματα τρέχουν και ποια φασόλια ξεφυτρώνουν απροσδοκήτως; Βλέπουν ειδήσεις στην τηλεόραση οι υπουργοί ή αρκούνται να βιντεοσκοπούν τις εκπομπές όπου ''πρωταγωνιστούν'', ώστε να τις δουν ήρεμα το βράδυ; Μάλλον αυτό συμβαίνει. Διαφορετικά, ο κ. Γεωργιάδης θα είχε δει ήδη από τον Νοέμβριο του 2021 στον ΣΚΑΪ ότι οι Τούρκοι διεκδικούν την εμπορική ονομασία ''Turkaegean''. Και ότι ποικίλα άλλα φιλικά τους Μέσα είχαν αναδείξει το πρόβλημα».
Harddog
  • Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή. Τίτλος του «Σήματα και κρίματα»
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις