Ο αδερφός του Λιγνάδη «σπάει» τη σιωπή του: «Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες»

Ο αδερφός του Λιγνάδη «σπάει» τη σιωπή του: «Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες»

Τη σιωπή του «έσπασε» ο Γιάννης Λιγνάδης, αναφερόμενος στη δίκη του αδελφού του, Δημήτρη, που είναι σε εξέλιξη και έκανε λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μίλησε την Κυριακή (03/07) για τις εξελίξεις γύρω από τη δίκη του σκηνοθέτη κάνοντας λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους που όντως υπάρχουν».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA, o Γιάννης Λιγνάδης ανέφερε: «Δέχθηκα να μιλήσω στο κανάλι σας και μάλιστα σε μία εκπομπή που έχει πολλάκις "λιθοβολήσει" τον αδερφό μου, όθεν και έχει πλήξει και την υπόληψή του οικογενειακού ονόματος, με άπλυτο κατά τη γνώμη μου τρόπο.

Δέχθηκα να μιλήσω, γιατί τώρα θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος και η συγκυρία. Να κρίνω την απόφαση του λειτουργού της δικαιοσύνης, του εισαγγελέα δεν είναι ούτε πρέπον. Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω αυτή τη στιγμή για τη διαδικασία της δίκης, η οποία βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση».

Ερωτηθείς για τον Ορέστη Τζιόβα και στα περί σκευωρίας που έκανε λόγο Γιάννης Λιγνάδης, ο αδελφός του κατηγορούμενου σκηνοθέτη απάντησε: «Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό. Θεωρώ ότι η κατηγορία εις βάρος του αδελφού μου, διαβολής, έτσι; Και αυτό δεν είναι μία υπερασπιστική τακτική, ούτε ένα αφήγημα προς την παραπλάνηση, είναι η αλήθεια».

Ακόμα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που έχει τους τελευταίους πέντε μήνες με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Όταν τον συναντώ, απλώς καθόμαστε και μιλάμε για άσχετα θέματα, μην νομίζετε ότι αρχίζουμε τις αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και αραιολογίες. Όλα αυτά δεν ξέρω, μπορεί να γίνονται σε άλλους ανθρώπους. Δεν γίνονται στην δική μας περίπτωση».

Πάντως, ο Γιάννης Λιγνάδης ρωτήθηκε για τη φράση του δικηγόρου υπεράσπισης του αδελφού του, Αλέξη Κούγια, περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων» και απάντησε ως εξής: «Κοιτάξτε, μπορεί επειδή τώρα έχουν γίνει πολύ προσεκτικοί και υποτίθεται πρέπει να είμαστε politically correct σε αυτά που λέμε, ο κ. Κούγιας εξήγησε τι εννοεί, ε, εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα. […] Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που είναι επαγγελματίες.

Απλώς ενοχλούν ίσως όταν ακούγονται σε μια κοινωνία που έχει βάλει ένα προσωπείο καλόγριας. Και όσον αφορά στο θέμα του θεάτρου που με ρωτήσετε, αυτά είναι παθογένειες, τα έχω γράψει κιόλας. Είναι αυτοάνοσα νοσήματα, δηλαδή τα γεννά ο ίδιος ο χώρος. Να μην παίζουμε τις καλόγριες, άμα είναι να γίνουμε όλοι, να γίνουμε όλοι όντως. Όλοι είμαστε αμαρτωλοί, όλοι έχουμε αμαρτίες, δηλαδή ποιός δεν έχει;».

#ΛΙΓΝΑΔΗΣ #ΔΗΛΩΣΕΙΣ #ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις