Υπάρχει λόγος που ακούει και Λεξ

Το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που είναι «κολλημένο με Punk & New Wave»

Ο Μάκης Διόγος είναι αθλητικός συντάκτης, με έντονες πολιτικές ανησυχίες, αλλά και με μουσικές γνώσεις –φυσικά και με συνδικαλιστική δραστηριότητα χρόνων (στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, στη θέση του ταμία). Όντας τής μουσικής γενιάς τού '80 δηλώνει ότι είναι «κολλημένος με Punk & New Wave» αλλά και ότι η υπέρβασή του είναι η Brit Pop. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του (τώρα στον Σπορ fm, παλαιότερα και αλλού), αν και ειδησεογραφικές, έχουν συχνά πλούσια μουσική επένδυση με δικές του επιλογές, κάτι που άρχισε να κάνει νεαρός στο ξεκίνημα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και συγκεκριμένα περί τα τέλη της δεκαετίας του ΄80 στο Ράδιο-5 (94,4 η συχνότητα) των πέντε Δήμων της Β΄ Πειραιά. Τότε έπαιρνε πάνω του τις μουσικές παρεμβάσεις στις αθλητικές εκπομπές, αν και υπήρχαν μουσικοί επιμελητές. 
Το Ράδιο-5 ήταν ένας σταθμός πρωτοπόρος, με υπερσύγχρονα για την εποχή μέσα, πλούσια δισκοθήκη, δύο στούντιο, πολιτικές και πολιτιστικές εκπομπές και με ένα πολυπρόσωπο και εξαιρετικά δραστήριο αθλητικό τμήμα που, ουσιαστικά, έδωσε σε μικρογραφία το πώς θα ήταν τα αθλητικά ραδιόφωνα που ακολούθησαν στην ιδιωτική ραδιοφωνία και που συνεχίζουν σήμερα να έχουν ισχυρό μερίδιο ακροαματικότητας στα fm.

«Προσπαθώ (και λόγω των παιδιών μου) να ακούω διάφορα μουσικά είδη» λέει ο Μάκης, φίλος και παλιός συνεργάτης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου είδε «τον αγέραστο Iggy Pop και τον "είμαι rock n roll star" Liam Gallagher, παρέα με χιλιάδες της γενιάς μου». Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το μουσικό πρόσωπο των ημερών, λέγοντας ότι ακούει και καλλιτέχνες σαν τον Λεξ, «όχι φανατικά, αλλά επειδή για να τον ακούνε τόσοι νέοι κάτι θα σημαίνει».
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις