Κινητικότητα στους μιντιακούς ομίλους


Έντονη κινητικότητα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Όχι στις προβλέψεις που βγάζουν, αυτές παραμένουν ακλόνητες και αμετακίνητες, flat που λένε οι κακόπιστοι σαν «καρδιογράφημα νεκρού». Αλλά στο… χρήμα.
Κυκλοφορεί έντονα στην «πιάτσα» ότι μεγάλος επιχειρηματικός Όμιλος με πολυσχιδή και πολύχρονη παρουσία στα μίντια απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο σε μια από τις παλιότερες εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Τι θα γίνει, το μέλλον θα το δείξει.
Απλώς για να συμπληρώσουμε το παζλ της κινητικότητας στον χώρο των μίντια, να αναφέρουμε ότι άλλος επίσης μεγάλος επιχειρηματικός Όμιλος κι αυτός με έντονη μιντιακή παρουσία, είναι εδώ και καιρό «κρυφός» μέτοχος σε άλλη σημαντική εταιρεία δημοσκοπήσεων.
Τώρα πόσο κρυφός είναι από τη στιγμή που το γνωρίζουν όλοι, αυτό είναι διαφορετικό ερώτημα.- από το ieidiseis.gr
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις