Αρθρο στα ΝΕΑ: Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το άρθρο του Δημήτρη Κ. Ψυχογιού στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (09/1/2018) με το οποίο ζητούσε να κλείσει η ΕΡΤ και με το οποίο προσπαθούσε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μπει λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση!
Στο κείμενο με τον τίτλο «Η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει» ο Δ. Ψυχογιός γράφει  χαρακτηριστικά:
Το λάθος της κυβέρνησης..
Σαμαρά – Βενιζέλου δεν ήταν ότι έκλεισε την ΕΡΤ, ήταν ότι την αντικατέστησε με τη ΝΕΡΙΤ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα, ακόμα και αν δεν ερχόταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η ΝΕΡΙΤ γρήγορα θα «ξαναγινόταν ΕΡΤ»: οργανισμός που εξόδοις των φορολογουμένων θα προπαγάνδιζε (υποτίθεται) το κυβερνών κόμμα, ενώ διαπρεπή στελέχη των κυβερνώντων θα διαγκωνίζονταν για τις επίζηλες θέσεις της διοίκησης, για να μοιράσουν μετά κατώτερες θέσεις και «δουλειές» στην πελατεία του αρμόδιου υπουργού. Και μόλις άλλαζε ο υπουργός, νέοι διαγκωνισμοί, νέες προσλήψεις, νέες δουλειές. Ογδόντα χρόνια δημόσιας ραδιοφωνίας
και μισός αιώνας τηλοψίας, αυτό μας διδάσκουν. (...)
Τα τελευταία τριάντα χρόνια, η ΕΡΤ υπάρχει για τους εξής, κατά σειρά σπουδαιότητας, λόγους:
α) Για να διορίζονται υψηλοί ευνοούμενοι στις υψηλού γοήτρου και υψηλών αμοιβών θέσεις.
β) Για να ικανοποιείται ο ναρκισσισμός διαφόρων ασήμαντων κυβερνητικών στελεχών που «το διαπλεκόμενο σύστημα» δεν τους δίνει σημασία, αλλά η ΕΡΤ θα υποχρεωθεί να τους δώσει χρόνο να πουν τις κοινοτοπίες τους για να τους θαυμάσουν οικογένεια, φίλοι, ερωμένες, ερωμένοι.
γ) Για να διορίζονται «δικά μας παιδιά» στις μεσαίες και κατώτερες θέσεις, όπως και σε δεκάδες δημόσιους και ημιδημόσιους οργανισμούς.
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις