Μια φορά τσάτσος του Ψυχάρη, για πάντα τσάτσος του Ψυχάρη

ΕΚΕΙΝΗ η πρωτοβουλία για την ενίσχυση των εφημερίδων έρχεται με τη χελώνα, το σαλιγκάρι ή τον αραμπά; Να ξέρω για να λάβω τα μέτρα μου, γιατί τέτοιο σασπένς δεν αντέχεται!
 ***
ΟΠΩΣ μαθαίνουμε, εγκαταλείφθηκε η 22α Οκτωβρίου για ημέρα έναρξης προγράμματος του Open TV και τώρα πάμε για τις 24 του τρέχοντος. Πράγμα το οποίο μας λέει ότι, πάρεξ κι αν συμβεί καμιά..
συμπαντική επιτυχία τύπου πρώτου «Survivor», έχει τελειώσει το στόρι ως τον Φεβρουάριο τουλάχιστον.
***
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ότι έχει τελειώσει όλη η σεζόν και απογοητεύσω τον Ιβάν, που ζήτησε πρωτιά με το «καλημέρα». Απ’ όλο το στελεχιακό δυναμικό του καναλιού, μόνο ένας βρέθηκε να του πει «πολύ δύσκολο, κύριε πρόεδρε». Αυτός μπορεί και να τη γλιτώσει εντέλει. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι που είπανε «βεβαίως, κύριε πρόεδρε» θα κριθούν να δώσουν εξηγήσεις…
***
ΜIA ΦΟΡΑ τσάτσος του Ψυχάρη, για πάντα τσάτσος του Ψυχάρη. Ισχύει και για τον αρθρογράφο που ζήτησε να ξανακλείσει εδώ και τώρα η ΕΡΤ!

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη «Pro Media», στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»(14/10)
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις