ΕΑΣΖ: Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Α. Αντίοχος – Μπαλιακράς

ΕΑΣΖ: Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Α. Αντίοχος – Μπαλιακράς

Πρόεδρος για πολλοστή φορά επανεξελέγη στον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου (ΕΑΣΖ), ο Αντώνης Αντίοχος-Μπαλιακράς, το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια ανάδειξης του προεδρείου, μετά και τις πρόσφατες εκλογές για νέο δ.σ. στον Συνεταιρισμό.

Συγκεκριμένα, ο κ.Αντίοχος, έλαβε 5 ψήφος, ενώ ο συνυποψήφιός του, Γιάννης Ανδρωνάς, 2, με τον Διονύση Βούλτσο-Καλίνικο με 5 ψήφους να εκλέγεται αντιπρόεδρος, τον Γιάννη Καλάνδρια με τον ίδιο αριθμό ψήφων, να αναλαμβάνει γραμματέας, όπως επίσης, με τον Διονύση Κακολύρη-Βλατζό, τη θέση του ταμία.


Επίσης, στο νέο δ.σ. του ΕΑΣΖ, εκλέγονται και οι: Νίκος Πέττας και Διονύσης Βερτζάγιας.

φωτο αρχείου (εσωτερική και εξωτερική)

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις