Χριστουγεννιάτικο χωριό και φέτος στην Τρίπολη

Χριστουγεννιάτικο χωριό και φέτος στην Τρίπολη

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προτίθεται να δημιουργήσει και φέτος, ένα όμορφο και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό, με παιχνίδια, παγοδρόμιο, καρουζέλ και μικρά-μικρά σπιτάκια, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει όλα τα εποχιακά είδη – γλυκά – ροφήματα – είδη δώρων κ.α.

Ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, καλεί τους επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα, των οποίων το αντικείμενο έχει σχέση με την οργάνωση χριστουγεννιάτικων χωριών και τη λειτουργία πάρκων ψυχαγωγίας, να υποβάλλουν τις προτάσεις και προσφορές τους, ώστε η Τρίπολη, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλη την Περιφέρεια και να προσελκύσει τον επισκέπτη τις Άγιες αυτές μέρες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2713600430 μέχρι 20/10/2018

από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
φωτό βάσης: Δήμος Τρίπολης

www.ert.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις